Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Víkendové akce v Bavorově na sluníčku i pod mrakem lákaly

 BAVOROV - 3. června 2015 - 23:55 - Dětský den, posezení u táboráku, fotbalová utkání, výstavu obrazů i kočárků a divadelní představení - to vše nabídla sobota 30. května v Bavorově.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   V areálu bavorovského koupaliště uspořádala ZŠ Bavorov ve spolupráci s MěÚ a mateřským centrem Růžička Den dětí k jejich svátku. Hod míčkem na plechovky, chození v chlapských gumovkách, slalom s balonem, přeskakování překážek a další disciplíny plnili školáci i ti úplně nejmenší za pomoci rodičů. Lanová dráha mezi stromy dala ale zabrat všem.

   Když byly úkoly úspěšně splněny a rozdány sladké odměny, nastal čas na opékání buřtíků nebo jiné občerstvení, které nabízel provozovatel koupaliště. Cestou domů se fanoušci místního Sokola Bavorov mohli zastavit na fotbalovém hřišti, kde se odehrávalo napínavé utkání proti FK Vodňany B, jež skončilo výhrou místních 4:2.

   Kdo neholduje kopané, ten si mohl přijít na své v síni tradic v Panském domě, kde byla poslední možnost prohlédnout si obrazy protivínského rodáka Josefa Miloty. Aktuálně jsou zde k vidění i retro kočárky a fezové nálepky, chystá se výstava obrazů Dalibora Říhánka.

   Sobotní nabídku akcí završilo večerní divadelní představení čejetických ochotníků, pro které se hodilo prostředí zámecké zahrady s kašnou. Veselá hudební komedie z lázeňského prostředí Frou - frou les bains neboli Lázeň perlivá pobavila místní i přespolní diváky.

 

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist