Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Můj první gól a také Dětský den s fotbalovým oddílem Vodňany

 VODŇANY - 3. června 2015 - 23:55 - Dětský den a fotbalový nábor malých dětí aneb Můj první gól se uskutečnil v pátek 29. května na hřišti FK Vodňany. Přišlo na něj více než 300 dětí z Vodňan a okolí.

 Z redakční pošty: Jan Trnka, foto Jan Škrle

www.dre-kon.cz   

   Děti soutěžily na deseti stanovištích. Ať už to byl klasický fotbal, slalom, házení míčů, přetahování lana či střelba na přesnost nebo další dovednostní soutěže. Děti dostávaly odměny v podobě různých sladkostí.

   Na každém stanovišti čekali hráči FK Vodňany, kteří se dětem věnovali. Lahůdkou pro děti byla střelba na ligového brankáře Dynama České Budějovice Zdeňka Křížka. Pro spoustu dětí to byl zážitek, vystřelit si na ligového hráče a ještě získat jeho podpis či fotku.

   Zdeňkovi sekundoval bývalý ligový hráč Ondřej Prášil, který zase ukázal dětem kouzla s míčem. Na akci se přišel podívat i současný starosta Václav Heřman, který děti podpořil. Okresní svaz zastupoval Jiří Kulík. Finančně celou akci podpořil kromě FK Vodňany, FAČR, Krajský fotbalový svaz, okresní fotbalový svaz, hotel Prajer a Jihočeský kraj. Celou akci moderoval František Mareš. Akce se účastnily školky i školy z Vodňan a okolí, které uvolnily děti, žáky a studenty z vyučování.

   Odpoledne poté děti přišly v doprovodu rodičů a vyzkoušely si různé aktivity i mimo fotbalové dovednosti. Například běh s pružinou, skákání v pytli a další atrakce. Po celou dobu bylo občerstvení pro děti zdarma. Soutěžili jak chlapci, tak i velmi šikovné dívky. FK Vodňany určitě podpoří další aktivity pro děti. Akce Můj první gól se povedla stejně jako odpolední Dětský den a děti odcházely spokojené.

¨¨

¨¨

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist