Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Vodní mlýn Hoslovice - zážitek pro celou rodinu, slyšela Praha

 PRAHA/HOSLOVICE/STRAKONICE - 27. května 2015 - 14:24 - Muzeum středního Pootaví Strakonice uspořádalo 20. května v prostorách Informačního centra agentury CzechTourism na Staroměstském náměstí v Praze pravidelnou jarní tiskovou konferenci. Tentokrát měla téma Vodní mlýn Hoslovice, zážitek pro celou rodinu. Zúčastnilo se jí 15 novinářů a zpravodajů z různých médií.

 Z redakční pošty: Lucie Kupcová, Muzeum středního Pootaví, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   V letošním roce jsme si 1. března připomněli, že je to již 10 let, kdy zastupitelstvo Jihočeského kraje schválilo zakoupení této unikátní památky. Od té doby prošel mlýn v Hoslovicích rozsáhlou rekonstrukcí a začala se psát nová kapitola života na mlýně.

   Novinářům v Praze představili zaměstnanci muzea - Ludmila Koštová, Lucie Kupcová a Jaroslav Janout nejen historii mlýna a životní příběh rodiny Harantů, posledních mlynářů, ale především pestrou současnou nabídku. Ta slibuje zážitky pro malé i velké návštěvníky a jejich neobvyklé a nápadité formy zapojení do dění na mlýně.

   Účastníci konference se též zajímali o novinky letošní sezony. Nejvíce dotazů směřovalo k dětským aktivitám, pečení chleba a jeho ochutnávce a připomínání si tradic života na venkově.

   Každý účastník tiskové konference obdržel volnou vstupenku do mlýna a strakonického hradu, aby se osobně mohl přesvědčit o kvalitě nabízených služeb muzea.



   Děkujeme agentuře CzechTourism za poskytnutí prostor informačního centra a jejímu vedoucímu Janu Kratochvílovi za vytvoření příjemného prostředí. Banner hoslovického mlýna zde zůstal jako pozvánka k jeho návštěvě.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist