Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Prodávejte své přebytky na strakonických farmářských trzích

 STRAKONICE - 19. května 2015 - 23:55 - Novinkou již pátého ročníku farmářských trhů ve Strakonicích je jejich rozšíření do prostoru mezi Základní uměleckou školou a mostem Jana Palacha. Tato plocha by měla být letošní sezónu poskytnuta ke komunitnímu prodeji bez účastnického poplatku.

 Z redakční pošty: Jan Juráš, Šmidingerova knihovna, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Prodávat zde mohou všichni, pro které by byl klasický prodej z různých důvodů nevýhodný. Co všechno tady bude možno prodávat?

   Prostor je vyhrazen zejména pro prodej zahrádkářských přebytků (zeleniny, ovoce, sazenic), jejichž sezóna právě nastává. Mohou zde být prodávána i například vejce z domácího chovu nebo výrobky rukodělné a umělecké činnosti. Ve většině případů není pro tento prodej vyžadován živnostenský list, může být tedy využit jako dobré vylepšení rodinného rozpočtu.

   Trhy se konají každý lichý pátek od 13:00 do 17:00 na prvním nádvoří strakonického hradu, nejbližší termín pak je v pátek 22. května. Pro více informací a přihlášení k prodeji kontaktujte organizátora trhu: jan.juras@knih-st.cz nebo volejte 721 658 244.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist