Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická radnice děkuje sládkové pivovaru Dagmar Vlkové

 STRAKONICE - 19. května 2015 - 23:55 - Počátkem posledního dubnového týdne se paní sládková Dagmar Vlková, působící do té doby ve strakonickém pivovaru, rozhodla pro ukončení spolupráce. Okolo této události se objevila spousta spekulací, dohadů a nepřesností. Předkládáme krátké vyjádření paní Dagmar Vlkové a představenstva Pivovaru Strakonice, a.s.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, mluvčí radnice, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Dagmar Vlková: "V loňském roce jsem zvažovala odchod z funkce sládkové Strakonického pivovaru, osobně mě starosta města pan Břetislav Hrdlička požádal, abych setrvala. Jeho žádosti jsem vyhověla a to především z důvodů dokončení rozpracovaných investic a oprav zásadního charakteru, které jsme dlouhodobě konzultovali s Ing. Janikem.

   "Děkuji za příležitost, že jsem s hrdostí mohla pracovat v tak krásném pivovaru, jakým strakonický pivovar bezesporu je, a podílet se na jeho růstu. S pokorou k pivovarskému řemeslu přeji svému nástupci, novému vedení a zaměstnancům, aby pod jejich rukama pivovar vzkvétal. Jsem přesvědčená, že jak nové vedení, tak představenstvo jsou zárukou produkce špičkové kvality piva, které je známé daleko za hranicemi našeho regionu.“

   Představenostvo pivovaru: "I z naší strany přichází vřelé poděkování dlouholeté pracovnici paní Vlkové, která zrealizovala většinu potřebných investic, zavedla nové receptury s důrazem na charakter strakonických piv. Za její obětavé nasazení pro zodpovědnou práci, kterou vždy vykonávala s přihlédnutím k tradici strakonického piva. Přejeme jí mnoho dalších úspěchů jak v jejím profesním, tak osobním životě."

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist