Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Rej štěkeňských čarodějnic ještě školou povinných

 ŠTĚKEŇ - 1. května 2015 - 8:50 - V rámci každoročního reje čarodějnic se v pátek 24. dubna slétla všechna oddělení družiny u štěkeňského jezu. Sletu předcházela výroba čarodějnic, které se zabydlely na nástěnkách a ve foyeru školy.

 Z redakční pošty: Vychovatelky Školní družiny Štěkeň

www.dre-kon.cz   

   Nechyběly ani prsty staré čarodějnice, které si samy děti upekly. Počasí nám přálo, a tak nic nebránilo kouzelnému soutěžnímu odpoledni u řeky.  Děti byly rozděleny do družstev, která soutěžila v hledání černých vajec, ukrytých v okolí. V každém vejci byly schované a napsané hříchy. Tyto hříchy bylo nutné vysvětlit a zdůvodnit, proč jsou špatné.

   Další disciplínou bylo hledání pohádkových postav, při níž děti sbíraly body za každou nalezenou a správně uhodnutou bytost. Stará čarodějnice ještě nastražila v okolí kempu své zakleté pomocníky do ropuchy, hada, pavouka a krysy, které musely děti najít.

   Poslední úkol spočíval v tom, že se všichni museli obléknout co nejrychleji do rozmanitých šatů sebraných z velké hromady, kterou zapomněla čarodějnice ve své truhle. V samotném závěru akce byli všichni sladce odměněni.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist