Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Vodňanští mohou prostřednictvím radnice pomoci Vodňanským

 VODŇANY - 28. dubna 2015 - 11:30 - Vodňanská radnice přistoupila k netradičnímu kroku na poli komunitní práce v sociální oblasti. Prostřednictvím veřejné ankety, která byla doručena ve fyzické podobě do schránek všech občanů Vodňanska, a možnosti elektronického hlasování mají vodňanští příležitost vyjádřit k potřebám svým, svých známých, kamarádů či sousedů v oblasti sociálních a doprovodných aktivit.

 Z redakční pošty: Júsuf Traore

 vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Vodňany

www.dre-kon.cz   

   Jsme si vědomi faktu, že právě občané našeho města jsou těmi, kteří nejlépe cítí, které služby a aktivity jim ve Vodňanech scházejí, a právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli orientovat případně připravované činnosti dle jejich potřeb.

   Občané Vodňan budou moci vyjádřit své názory prostřednictvím zmiňované ankety, ve které se mimo jiné naskytla možnost hlasovat např. pro poradenství v oblasti dluhových pastí, volnočasové a preventivní činnosti pro děti a mládež nebo rozšíření rozličných aktivit pro seniory, až do 6. května, kdy bude celá vyhodnocena a její výsledky následně zveřejněny na webových stránkách města Vodňany.

   Dotazník najdete na stránkách města zde.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist