Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Chystají se farmářské trhy ve Strakonicích na Velkém náměstí

 STRAKONICE - 31. března 2019 - 14:11 - Farmářské trhy ve Strakonicích se budou letos opět konat v pravidelných čtrnáctidenních intervalech. Najdete je na Velkém náměstí pod městským úřadem vždy mezi 13. a 17. hodinou, počínaje pátkem 12. dubna.  

 Z redakční pošty: Jan Juráš, Ekoporadna při Šmidingerově knihovně, Strakonice

 www.dre-kon.cz   

   Místo v centru města s dostatkem prostoru pro návštěvníky i prodávající a s dobrou dostupností se v tržiště promění každý druhý pátek. Po letní přestávce v měsících červenci a srpnu pak budou od 6. září pokračovat farmářské trhy až do 15. listopadu.

   Na trzích bude opět velký důraz kladen na původ nabízených produktů. Zboží ze supermarketu u nás nekoupíte, zato si vyberete ze široké nabídky farmářských potravin, zajímavých rukodělných výrobků a občerstvení. Na místě bude možný prodej drobných pěstitelských přebytků bez účastnického poplatku.

   Na oficiálním webu trhů farmarsketrhy.strakonice.eu můžete sledovat novinky včetně aktualizovaných seznamů přihlášených prodejců pro každý termín.

   Trhy organizuje Ekoporadna při Šmidingerově knihovně ve spolupráci s Městem Strakonice. Kontakt: Ing. Jan Juráš, 721 658 244, jan.juras@knih-st.cz. Místo konání trhu: https://mapy.cz/s/2qWmh.


 

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist