Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Hvězdami dudáckého kalendáře 2019 jsou místní sportovci

 STRAKONICE - 4. ledna 2019 - 7:45 - Strakonický pivovar Dudák má nový netradiční kalendář na rok 2019, ve kterém se najde zhruba 100 sportovců ze šesti nejpopulárnějších klubů ze Strakonic. Poprvé v historii se všechny kluby sešly v pivovaru, kde kalendář vznikal. V novém roce mimo jiné chystá pivovar autogramiádu sportovců.

 Z redakční pošty: Pavel Pechoušek, pracovník PR, Měšťanský pivovar Dudák Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Netradiční a efektní kalendář, propagující nejpopulárnější strakonické sporty a zároveň Měšťanský pivovar Dudák, bude v roce 2019 zdobit sportovní klubovny, posilovny, byty fanoušků, ale i dudácké restaurace. Společně s pivovarem se na něm rovným dílem podíleli místní házenkáři,  basketbalistky, fotbalisté, florbalisté, lední hokejisté, vodní pólistky a pólisté. Autorkou snímků je strakonická fotografka Ivana Řandová. V pivovarské prodejně je kalendář k mání za dobrou cenu.

   Důvodem ke  vzniku kalendáře byla vedle propagace pivovaru a jednotlivých sportů i snaha posílit spolupráci mezi zdejšími sportovci a místním pivovarem, který většinu klubů finančně podporuje. „Společnost investuje do místních klubů stovky tisíc korun. Sportovní organizace poté na oplátku propagují náš pivovar na svých dresech a bilboardech ve sportovních halách. A rozumná konzumace piva může být po sportovním výkonu vhodným doplněním pitného režimu a zároveň jak pivovar, tak i sportovci, reprezentují město Strakonice,“ uvedl ředitel pivovaru Dušan Krankus.

   Přípravy na vznik kalendáře začaly již v září. Nejprve se v areálu pivovaru uskutečnilo společné setkání, což představovalo zhruba 100 lidí, následně ho navštívila jednotlivá mužstva i s trenéry samostatně. Dále ve spojení s výrobními technologiemi vznikaly další fotky. Všichni sportovci měli na sobě nejen svoje dresy, či plavky, ale také přilby, plavecké čepice, v rukou své míče nebo hokejky.

   Při focení pivovar využil i dron, ze které se snímaly záběry z ptačí perspektivy. Byl to bezvadný měsíc plný příjemných setkání. Sportovci byli vždy dobře připraveni a hlavně vstřícní. Sami přicházeli s nápady, jak se v pivovaru vyfotit. Cílem bylo na snímku vždy tématicky propojit pivovar a daný sport.

   „Je to skvělá prezentace jednotlivých týmů, ale především sportu ve městě kompletně. A jsem rád, že od pivovaru máme takovou podporu. Věřím, že stejně tak bude mít tento projekt pozitivní efekt pro něj a že hotové dílo nadchne všechny fanoušky,“ uvedl Miroslav Vávra, předseda HBC Strakonice 1921.

   Výjimečné bylo podle něj již samotné setkání všech sportovců z pozvaných týmů pro společnou fotku. „Stalo se to poprvé v historii strakonického sportu a jsem rád, že jsme všichni měli možnost vidět se na vlastní oči. Možná, že se povedlo založit novou tradici. Což by bylo skvělé, protože by šlo o pravidelnou spolupráci subjektů, které šíří dobré jméno Strakonic po celé republice. Doufám, že jsme se při společné spolupráci neviděli naposledy,“ doplňuje Míra Vávra.

   Vydáním kalendáře spolupráce rozhodně nekončí. Snímky se využijí na tvorbu podpisových kartiček, pro plánovanou pivovarskou autogramiádu, v plánu je také to, že se sportovci dostanou na pivní etikety i další reklamní předměty. „Se zástupci klubů se na začátku ledna znovu sejdeme a vše naplánujeme. Těším se, jak nám i sportovci pomohou oslavit 370 let od založení pivovaru, které nás v roce 2019 čeká,“ uzavřel obchodní ředitel Martin Man.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist