Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Parkoviště Beranův dvůr otevřeli v předstihu a v pravou chvíli

 STRAKONICE - 24. srpna 2018 - 15:07 - Od čtvrtka 23. srpna mohou motoristé užívat nově zrekonstruované parkoviště Beranův dvůr a vybudovanou parkovací plochu u Okresní správy sociálního zabezpečení. Stalo se tak dříve, než v původně plánovaném termínu, a velmi vhodně před zahájením Mezinárodního dudáckého festivalu Strakonice 2018.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, PR a mluvčí strakonické radnice

www.dre-kon.cz   

   Investiční akce v hodnotě 21 024 249 korun s DPH byla zahájena 18. května letošního roku a zahrnuje výstavbu parkovacích stání v lokalitě Beranův dvůr a 13 parkovacích míst včetně jednoho stání pro hendikepované osoby u budovy OSSZ ve Strakonicích, rekonstrukci komunikací u mateřské školy a Na Křemelce, kde byly vybudovány nové chodníky. Dále instalaci městského mobiliáře, stanice pro nabíjení elektrokol, veřejného osvětlení, odvodnění a zeleň. Součástí rekonstruovaného parkoviště je i příprava na připojení elektrického vedení pro budoucí montáž nabíjecí stanice pro auta.

   Nově vzniklé parkoviště Beranův dvůr má kapacitu 161 parkovacích míst, včetně sedmi stání pro hendikepované osoby.

   Stavba je předána do předčasného užívání s přihlédnutím k potřebě navýšení kapacity parkovacích míst v době konání Mezinárodního dudáckého festivalu.

   Úplné dokončení stavby se předpokládá do konce září 2018. Zbývající práce, které nebrání plnohodnotnému využití parkoviště, budou dokončeny v následujících týdnech. Zeleň bude vysazena dle vegetačních a klimatických podmínek.

   Dodavatelem stavby byla společnost Casta, dopravní stavby, s.r.o. Písek.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist