Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Na strakonickém Podskalí vybudují do léta na řece další molo

 STRAKONICE - 29. dubna 2018 - 10:26 - Na Podskalí se vybuduje další molo. Během letní turistické sezony budou moci návštěvníci, ale i obyvatelé města využít půjčovny lodiček a šlapadel na Otavě.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, PR strakonické radnice

www.dre-kon.cz   

   Rada města na svém jednání schválila realizaci dalšího mola na Podskalí ve Strakonicích. Tentokrát by molo mělo sloužit ke kotvení lodí a šlapadel.

   Molo bude řešeno obdobným způsobem jako již realizované koupací molo na levém břehu a bude přizpůsobeno kotvení lodí. Molo bude umístěno na pravém břehu řeky a přístupné bude ze stávající kempu na Podskalí.

   Na řece bude molo instalováno vždy v období letní sezony červen – září.
Předpokládaná cena realizace mola je 300 000 korun. Výroba a montáž vzhledem k předcházející bezproblémové zkušenosti bude svěřena společnosti Elkost Plus Strakonice, s.r.o.

   K molu budou zakoupeny pro účely půjčování dvě pramice s dvouplášťovou konstrukcí, která výrazně eliminuje možnost potopení plavidla. Loď bude schopna uvézt čtyři pasažéry. Dvě vodní šlapadla pro maximální počet pět osob budou doplněním a zatraktivněním turistické lokality Podskalí.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist