Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Rekonstrukce ulice Švandy dudáka pokračuje druhou etapou

 STRAKONICE - 4. ledna 2018 - 9:42 - Již s koncem roku 2017 byla zahájena druhá etapa rekonstrukce ulice Švandy dudáka ve Strakonicích, která bude pokračovat do 30. června 2018. Konec rekonstrukce je plánován na podzim letošního roku. 

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, PR, radnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Investiční akce, jejímž výsledkem bude zrekonstruovaná ulice Švandy dudáka, započala v prosinci 2017. Nevyhovující stav asfaltových povrchů vyvolal potřebu celkové rekonstrukce ulice, při které bude mimo jiné opraveno veřejné osvětlení, vodovod, kanalizace a to v celkové předpokládané rozpočtové částce 31 000 000 korun. Investiční akce bude plně hrazena z rozpočtu města Strakonic.

   Rekonstrukce je rozdělena do několika etap s tím, že obyvatelé zde žijící budou mít do samotné komunikace a ke svým nemovitostem přístup. S postupujícími pracemi bude ale provoz na komunikaci omezován.

   V loňském roce byla z rozpočtu města investována rekonstrukce ulice Krále Jiřího z Poděbrad v celkových nákladech 16 milionů korun. Komunikace byla uvedena do provozu 6. prosince 2017.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist