Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Podzimní krajinou kolem Bavorova se pochodovalo již potřetí

 BAVOROV - 2. prosince 2017 - 9:39 - Svatomartinská sobota se probudila do slunečného rána a na III. ročník podzimního pochodu kolem Bavorova vylákala 45 pěších turistů, 3 malé účastníky v kočárcích, 1 cyklistku a 6 psích společníků.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Ze startu od bavorovské radnice se 33 dospělých a 16 dětí vydalo podle mapky k místnímu koupališti a řece Blanici. Všichni lehce vyšlápli na rozcestí zvané Podlesí, kde se potěšili vyhlídkou na osvícené město.

   Cesta dále směřovala přes Bavorovské Svobodné Hory a Čichtice až k železniční zastávce Blanice, kde se ušlí chodci mohli občerstvit tatrankou a zahřát čajem z rukou "živé kontroly" a současně značitelů trasy manželů Dvořákových.

   Desetikilometrový pochod pak pokračoval skrz osadu Blanice, podél stejnojmenné řeky, přes nočním deštěm navlhlé louky zpět k místu začátku.

   Cestou si velcí i malí do listu s mapou zapisovali jednotlivé části tajenky, až získali celý citát: "Na konci každé cesty začíná další." Tradiční i noví účastníci bavorovských pochodů se určitě na tu další cestu budou těšit příští jaro.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist