Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 KOMPOST jako vánoční speciál. Poví i jak neořezávat stromy

 STRAKONICE - 2. prosince 2017 - 8:59 - Připravili jsme pro vás jedno z historicky nejobsáhlejších čísel našeho regionálního časopisu KOMPOST. Poněkud podrobněji se v něm zabýváme fenoménem Vánoc, samozřejmě optikou jejich šetrnější a smysluplnější podoby.

 Z redakční pošty: Jan Juráš, Šmidingerova knihovna Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Dozvíte se také o mnoha zajímavých lokálních projektech a akcích, které cílí na téma soběstačnosti, komunitního života a rozumnějšího využívání zdrojů.

   Co ohrožuje Moravskou Amazonii? Jak by se určitě neměly ořezávat stromy? A jaké otázky vyvstanou společně s projektem konečného úložiště jaderného odpadu? Nejen na tyto otázky naleznete odpovědi na stránkách prosincového Kompostu, který je k dispozici pod tímto odkazem: http://www.knih-st.cz/sites/default/files/kompost-12-17.pdf. Archiv starších čísel můžete procházet zde: http://www.knih-st.cz/kompost.  

   Jedním z nemateriálních dárků pro vaše blízké by mohl být pravidelný odběr časopisu KOMPOST v elektronické podobě. Stačí zaslat mailovou adresu na: jan.juras@knih-st.cz. Pokud byste chtěli obdarovat vy nás, největší radost nám samozřejmě uděláte sepsáním příspěvku.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist