Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Česko-americké odborné sympozium v Nemocnici Strakonice

 STRAKONICE - 30. září 2017 - 10:32 - Ve čtvrtek 5. října uspořádá Nemocnice Strakonice ve spolupráci s Lahey Hospital & Medical Center (Boston, USA) již čtvrtý ročník česko-amerického neurologicko/internistického sympozia. Akce se uskuteční v reprezentačních prostorách strakonického hradu.

 Z redakční pošty: Iva Nováková, tisková mluvčí, PT Jihočeské nemocnice, a. s.

www.dre-kon.cz   

   „Pokračujeme v tradici, kterou jsme založili před šestnácti lety, a kterou intenzivně rozvíjíme několik posledních let,“ uvedl předseda představenstva strakonické nemocnice Tomáš Fiala. „Již z minulých ročníků jsme zvyklí na vysokou odbornou úroveň všech prezentací, které nacházejí vynikající odezvu v řadách odborníků z velké části převážně jihozápadních Čech. S bostonskou nemocnicí navazujeme kontakty zejména díky skvělé spolupráci s profesorkou Dianou Apetauerovou, která je strakonickou rodačkou,“ dodal.

   Témata přednášek pokryjí velkou část neurověd a budou tentokrát hodně zaměřena i na budoucnost, nové trendy a postupy v léčbě zejména neurodegenerativních onemocnění. Mezi pozvanými řečníky budou zastoupeni jak lékaři z amerického Bostonu, tak čeští odborníci z pražských klinik a ze strakonické nemocnice.

   Kromě vysoce odborných přednášek zazní i sdělení o vývoji amerického zdravotnictví a jeho současných výzvách. V průběhu dne také dojde na prohlídku prostor strakonické nemocnice. „Bostonští lékaři bývají vždy mile překvapeni jak komfortním zázemím pro pacienty, tak náležitou profesionalitou našich zdravotníků,“ dodává Tomáš Fiala.

   Akce se koná pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské v rámci oslav 125 let založení strakonické nemocnice.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist