Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Mezinárodní filmový festival NaturVision ve Vimperku se blíží

 VIMPERK/STRAKONICE - 11. září 2017 - 15:54 - Od úterý 19. do pátku 22. září se ve vimperském Městském kulturním středisku uskuteční již 16. ročník mezinárodního filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision. Jedná se o významnou vzdělávací, kulturní a společenskou akci, kterou pořádá město Vimperk ve spolupráci se společností EARTH-VISION UG.

 Z redakční pošty: Lenka Švecová, odbor školství, kultury a cestovního ruchu, Městský úřad Vimperk

www.dre-kon.cz   

   Programové schéma festivalu bude následující – dopolední bloky budou, tak jako každý rok, určeny pro žáky a studenty nejen z Vimperska, ale i z celého regionu. Ty odpolední a večerní pak pro všechny milovníky dokumentů o zvířatech a přírodě.

   Pouze středeční odpoledne jsme vyhradili cestovateli Danu Přibáňovi, který vás prostřednictvím přednášky „Trabantem napříč Tichomořím“ vezme na cestu napříč pustou Austrálií, kde problémy střídá špatné počasí a špatné počasí problémy, a nic nejde podle plánu, do nádherné tropické Jihovýchodní Asie, jiného světa, kde mělo být vše jednoduché a nebylo, a právě proto to stálo za to. Přednáška začne v 18:00 a vstupenky je možné si rezervovat nebo zakoupit od 4. září v MěKS Vimperk.

   Pomyslnou tečkou za festivalem bude závěrečný Galavečer, který se uskuteční v pátek 22. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty, budou oceněni výherci dětské výtvarné soutěže a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů. Celým večerem všechny provede známý moderátor Ivo Apfel.

   Veškeré informace k festivalu naleznete na www.vimperk.cz. Děkujeme všem partnerům a sponzorům, kteří se na realizaci festivalu podílejí, a srdečně zveme všechny milovníky přírody na tento jedinečný zážitek!

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist