Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Festival Strakonice nejen sobě se blíží a skočí do 2. ročníku!

 STRAKONICE - 24. srpna 2017 - 9:01 - Máme pro vás dobrou zprávu: V pátek 15. září po oslavách 650 let města odstartuje 2. ročník festivalu Strakonice nejen sobě!

 Z redakční pošty: Josef Němec, Strakonice nejen sobě

www.dre-kon.cz   

   Vzpomínáte si ještě na září roku 2015, kdy se město stalo jednou velkou scénou? Hudebníci, výtvarníci a další umělecky zdatní jedinci či skupiny vystoupili v ulicích, kavárnách a mnohdy netradičních místech. To byl povedený nultý ročník festivalu Strakonice nejen sobě, který přilákal několik tisíc lidí do našeho města a jeho obyvatele zase přiblížil trochu k vzájemné sounáležitosti.

   Zkušební ročník se osvědčil a organizátoři pro zjednodušení skočí z nultého rovnýma nohama do ročníku druhého. Letošní festival Strakonice nejen sobě se uskuteční od pátku 15. září do neděle 17. září a také oslaví 650 let města Strakonice. Realizační tým dobrovolníků se změnil a připravuje bohatý a různorodý program, tak, aby si každý přišel na své. Na Výzvu 2017 odpovědělo totiž opravdu mnoho souborů a jednotlivců různých žánrů.

   Festival je založený na dobrovolné činnosti, účinkující vystupují bez nároku na honorář. Neobejde se bez vaší pomoci, protože festival chtějí organizátoři znovu zpřístupnit pro všechny a zadarmo. Pokud by proto chtěl kdokoli finančně, nabídkou svých služeb či prostor pomoci, je vítán. Potřebné informace ke sponzorství i programu najdete na webových stránkách www.nejensobe.cz, které se budou stále aktualizovat.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist