Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická radnice podpořila neziskový spolek Cestou vůle

 STRAKONICE - 25. července 2017 - 10:35- Vedení města Strakonic a Rada města Strakonic svým rozhodnutím podpořily strakonický spolek Cestou vůle. Nové prostory, které za nekomerční nájemné spolek od města získal, bude využívat ke společným setkáním i relaxaci hendikepovaných dětí tak, aby mohl plnohodnotně pracovat v režimu podpory rodin pečujících o hendikepovaného potomka.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, mluvčí radnice, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Spolek Cestou vůle vznikl ve Strakonicích po roce 2000. Jde o nestátní neziskovou organizaci pomáhající rodičům hendikepovaných dětí. Doposud spolek neměl k dispozici prostory, které by takovému účelu plnohodnotně sloužily. Díky vstřícnosti a spolupráci s městem Strakonice se podařilo prostory nalézt a spolku je za snížené nájemné poskytnout.

   V rámci nájmu má dále spolek od města ve výpůjčce, tedy zdarma, prostory v přilehlé zahradě bývalé školy v Lidické ulici, kde budou instalovány dětské herní prvky, které budou velkým přínosem pro rodiny s hendikepovanými dětmi.

   Od září letošního roku začne fungovat klubovna k pravidelným setkáním za účelem podpory a pomoci se začlenění osob s mentálním a zdravotním postižením do společnosti.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist