Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Trenér mládeže Jaroslav Walter převzal Cenu starosty města

 STRAKONICE - 14. července 2017 - 23:12 - Dlouholetý trenér strakonické hokejové mládeže, člověk, který nepředával jen hokejové zkušenosti, ale z chlapců tvořil správné chlapy, pan Jaroslav  Walter, převzal ve středu 28. června Cenu starosty města Strakonic za celoživotní přínos v oblasti výchovy mládeže a sportu.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, mluvčí strakonické radnice

www.dre-kon.cz   

   Předání ceny se za město zúčastnili starosta Břetislav Hrdlička, místostarosta Milan Jungvirt a radní Josef Štrébl.  

   Jaroslava Waltera po celý život provází láska ke sportu, především pak k lednímu hokeji. Strakonický patriot se v dobách svého sportovního vrcholu věnoval klubovému hraní, později převzal trenérský post mužů a mládeže. Nejen jeho svěřenci, ale i rodiče dětí, které trénoval, si jej váží především pro obyčejné lidské vlastnosti, jako jsou skromnost, přímost a férové jednání, které se dnes tak trochu vytrácí z lidských životů.

   Pan Walter celý život pracoval ve vývojovém oddělení strakonické společnosti ČZ Strakonice. Díky svým přímým příbuzenským vztahům měl velmi blízko k motorům a motorkám.

   Jaroslav Walter je v pořadí již čtvrtým občanem města Strakonic, který byl oceněn Cenou starosty města z rukou starosty Břetislava Hrdličky. Po jejím převzetí připojil do knihy strakonických osobností svůj podpis.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist