Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická radnice děkovala odcházejícímu řediteli pivovaru

 STRAKONICE - 11. dubna 2017 - 9:21 - Posledního března odešel z místa ředitele pivovaru Dudák, Měšťanský pivovar Strakonice, a.s., Marek Pohanka. Stalo se tak na základě jeho osobního rozhodnutí.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, tisková mluvčí radnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Marek Pohanka působil ve strakonickém pivovaru od roku 2009 jako ředitel obchodu a marketingu. V květnu 2015 převzal funkci ředitele společnosti. Za jeho působení ve funkci ředitele se ve spolupráci se sládkem pivovaru Dušanem Krankusem povedlo stabilizovat kvalitu piva, započít s dynamickou marketingovou strategií společnosti a nastartovat novou etapu pivovaru. Pod jeho vedením se podařilo společnost ekonomicky stabilizovat a vrátit hospodaření společnosti k zisku.

   Vedení města a představenstvo pivovaru v čele s předsedou Rudolfem Oberfalcerem děkuje panu Markovi Pohankovi za dosavadní odvedenou práci, která mnohdy znamenala provádět nelehká rozhodnutí v složité situaci dravého konkurenčního prostředí. Zejména velký dík mu pak patří za navázání spolupráce s odběrateli mimo domácí region a spuštění projektu pivovarských restaurací – tzv. Dudákoven, kterých pod jeho vedením vzniklo sedm.

   Marek Pohanka odchází do vrcholového managementu korporátní společnosti. Pozici ředitele opouští ze své vlastní vůle a osobního rozhodnutí.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist