Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Na karneval do Bavorova dorazily i filmové hvězdy

 BAVOROV - 15. února 2017 - 9:13 - Karnevalové veselí zahájila v bavorovském kulturním domě v sobotu odpoledne dětská diskotéka v režii energického šaška a jeho pomocnice Fiony. V průběhu karnevalu se dostavily i hvězdy ze známých filmů.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Hned po odstartování akce pořádané učiteli a SRPDŠ při zdejší základní škole se taneční plocha zaplnila vlasatými princeznami, ohebnými Spidermany, neohroženými piráty i námořníky v pruhovaných úborech, krásnými Elsami a vílami, bojovnými ninji i množstvím různých zvířátek. Ddorazily i světové hvězdy filmových pláten – Harry Potter a Tintin.

    Klikatící se had z tancechtivých masek se proplétal mezi přihlížejícími dospěláky na parketu i v přísálí, děti procházely pod branami z rukou ochotných rodičů, aby se v příštích okamžicích mohly představit všem příchozím přímo na jevišti. Neúnavný klaun zval na pódium skupinky i jednotlivce a vyzvídal na maskách jejich jména a věk.

   Všichni si po přehlídce vysloužili papírovou karnevalovou medaili i sladkou odměnu a taneční rej pokračoval v rytmu diskotékových melodií. Kocour v botách i parádivé kočičky si tentokrát s nosatými myškami dobře rozuměli, břišní tanečnice se vlnily na všechny strany. Strašidelní kostlivci a čarodějnice s klobouky, i ostatní - od batolat až po nejstarší školáky - si užili dovádění na sále.

   Následovalo plnění dovednostních disciplín, soutěže s jablky a nácvik mazurky, při níž si na své přišli i mnozí tatínkové a maminky. Malé lékařky a zdravotnice i drobní policisté dohlíželi na pořádek na parketu i při hrátkách s nafouknutými balónky. Závěrečnou tečkou se stal ohňostroj z třpytivých karnevalových konfet, kterých si určitě každý odnesl ve vlasech či oblečení aspoň trochu domů na památku na hezké odpoledne.

   Večerní setkání maškar se odehrálo za vzorné obsluhy řádových sester v "Božím baru" a zvučných tónů živé kapely. Originální převleky za Otíka a pana Pávka, hroznová vína a pestré květiny získaly v soutěži o nejlepší masku přední pozice, ale ani pirát dozajista z Karibiku, děsivá úpírka, ctihodné jeptišky, Homer a Marge Simpsonovi a další maskovaní neodešli s prázdnou. Dík organizátorů tedy patří sponzorům obou akcí i všem, kteří je podpořili svou pomocí či účastí!

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist