Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Tradiční Vánoční koncert v ZŠ a MŠ Volenice příjemně naladil

 VOLENICE - 20. prosince 2016 - 18:40 - V naší škole se v úterý 13. prosince uskutečnil tradiční Vánoční koncert. Rodiče, babičky i dědečkové, známí i kamarádi se k nám přišli v tomto předvánočním shonu pozastavit a vychutnat si tu pravou vánoční atmosféru.

 Z redakční pošty: Text - Michaela Nováková, foto - Marcela Jedličková, ZŠ a MŠ Volenice

www.dre-kon.cz   

   Úvodní slovo patřilo panu řediteli Luďkovi Cimrhanzlovi, který přivítal všechny přítomné ve svátečně vyzdobené tělocvičně a popřál jim krásné prožití Vánoc. Celým koncertem nás provázela Anna Linhartová z osmé třídy.

   Letošní koncert se nesl v duchu hudby a tance, k vidění byla i hraná scénka a pohádka. Žáci z 1.-4. třídy a 5.-9. třídy se blýskli svými tanečními čísly a dokázali, že aerobic je opravdu baví.

   K Vánocům patří koledy, nám je zahrál kroužek zobcových fléten a zazpívala první a pátá třída. Věděli jste, že druhá třída je plná malých nezbedných čertíků? Šel z nich dokonce i strach, který ale brzy zahnali Šmoulové ze čtvrté třídy písničkou Rolničky. Pohádku Čert a Káča nacvičila třetí a šestá třída. Jejich excelentní výkon ocenili diváci bouřlivým potleskem.

   Těšíte se na Ježíška? Sedmáci se nemohou dočkat, a proto vystoupili na oblíbenou písničku Těšíme se na Ježíška. Osmá třída nezklamala a připravila si vtipnou scénku o tom, jak stařenky a stařečkové vzpomínají na školu. Už samotný název divákům zaručoval, že o zábavu nebude nouze.

   Školní sbor zvolil vynikající repertoár vánočních písní, které všichni dobře známe z médií. Koncert zakončili žáci deváté třídy a učitelský sbor společnou písničkou.

   Na úplný závěr si všichni přítomní společně zazpívali. Vánoční koncert nás příjemně naladil v předvánočním čase a díky nasazení všech dětí bude patřit k nezapomenutelným zážitkům.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist