Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Návštěvníkům strakonického bazénu budou sloužit nové filtry

 STRAKONICE - 20. prosince 2016 - 18:21 - Nové filtry začnou sloužit návštěvníkům strakonického venkovního bazénu již od příští plavecké sezóny roku 2017. Jde o další městskou investici, která přispěje k uživatelskému komfortu klientů. Investici, která sice není vidět, ale jejíž účinek zkvalitní služby poskytované sportovním zařízením ve Strakonicích.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, PR, radnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   "Investicí ve výši 1 500 000 korun začala první etapa rekonstrukce venkovních bazénů. Konkrétně výměnou starých pískových filtrů za nové, mající parametry moderních filtrů pro obdobná zařízení, jako je náš venkovní bazén," řekl vedoucí plaveckého stadionu ve Strakonicích Karel Dvořák.

   Původní, staré a již dosluhující čtyři velké pískové filtry byly vyměněny za pět moderních, o polovinu menších filtrů, jejichž náplň tvoří filtrační písek, zaručující podstatně vyšší účinnost čištění vody. Přesto, že jsou nové filtry co do objemu menší, na jejich instalaci bylo nezbytné vytvořit otvor v obvodovém plášti strojovny a filtry transportovat právě tímto otvorem, který bude následně po umístění filtrů zpětně vyplněn zdivem.

   "Tímto byla realizována další investice plně hrazená z rozpočtu města, která přinese užitek návštěvníkům bazénu již v příští letní sezóně," dodal místostarosta města Milan Jungvirt.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist