Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Bavorovský trh přinesl adventní nabídku s hudbou

 BAVOROV - 22. listopadu 2016 - 19:29 - Sobotní farmářský trh 19. listopadu v Bavorově lákal tentokrát návštěvníky adventní nabídkou. Na své si přišly všechny věkové kategorie.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Voňavé přírodní věnce z chvojí, hoblin i lepených větviček, něžní látkoví andělé s veselými sněhuláky, svícny a další ozdoby z drátků i keramiky, aromatická mýdla různých tvarů a barev i nápaditě stříkané sklenice na svíčky se nabízely příchozím k vánoční výzdobě domácností. Nezaměnitelná vůně včelích produktů, úžasně nazdobené cukrářské výrobky či hřejivé ručně pletené šály, čepice i rukavice pro děti i dospělé, nezůstaly bez povšimnutí.

   Tahákem pro děti byla kovotepecká dílna, ve které si za asistence dospělých malí řemeslníci vyrobili zajímavé prstýnky, ozdoby nebo svícínky. O kousek dál se tvořily dekorace z barev na sklo. Pro všechny věkové kategorie se uvnitř městské tržnice i na zahradě Panského domu našlo mnoho možností k nákupu uzenin, rybích produktů, sýrů i jogurtů, ovoce a zeleniny nebo koření a dalších farmářských výrobků.

   Tradiční občerstvovací četa členů Sboru dobrovolných hasičů Bavorov měla plné ruce práce, fronta u piva a bramboráků nebrala konce. Hudební nabídka skupiny Husmen Country z Husince vybízela návštěvníky trhu k posezení s přáteli.

   Příští, prosincové, odpolední setkání v bavorovské tržnici bude letos už poslední.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist