Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Listopadové dny připomnělo vedení Strakonic spolu s občany

 STRAKONICE - 19. listopadu 2016 - 2015 - Představitelé vedení města Strakonic společně se členy Rady města si připomněli události listopadových dnů let 1939 a 1989. Stalo se tak ve středu 16. listopadu, v předvečer státního svátku Dne boje za svobodu a demokracii. Položili květiny a zapálili svíčky u kostela sv. Markéty ve Strakonicích.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, PR strakonické radnice

www.dre-kon.cz   

   Vzpomínkového setkání a symbolického zapálení svíček se v předvečer státního svátku společně s vedením a radními města zúčastnil rovněž  administrátor Římskokatolické farnosti ve Strakonicích P. Roman Dvořák a necelá padesátka občanů Strakonic.

   Vzpomínkové proslovy zahájil starosta Strakonic Břetislav Hrdlička. Ten  zdůraznil nutnost připomínat si svobodu a demokracii, v nichž zásluhou těchto historických událostí žijeme. Následovala řeč z úst administrátora Římskokatolické farnosti P. Romana Dvořáka, který vzpomněl důležité role mládeže a studentů v tragických listopadových dnech roku 1939, stejně jako dnů před dvaceti sedmi lety.

   Starostou města byli i občané vyzváni k proslovům. Po samotném vzpomínkovém aktu se na místě živě diskutovalo s představiteli města.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist