Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Tragická nehoda se stala ráno na silnici z Prahy do Strakonic

 STRAKONICE - 19. října 2016 - 16:16 - K dopravní nehodě s tragickými následky došlo dnes, 19. října, brzy ráno na silnici I. třídy číslo 4 vedoucí z Prahy do Strakonic. V katastru obce Přešťovice, části obce Kbelnice, se po druhé hodině ranní srazily osobní automobil značky Renault s kamiónem s tahačem Man.

 Text: Zdeněk Přibyl, foto poskytla Policie ČR

www.dre-kon.cz   

   O nehodě informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje Vendula Matějů.

   "Kamión po srážce vyjel z vozovky a skončil na boku v příkopu, zcela zničený Renault zůstal na vozovce. Řidič Renaultu při střetu utrpěl zranění, která byla neslučitelná se životem. Lékař Zdravotnické záchranné služby u něj konstatoval smrt. Řidiče kamiónu na místě ošetřili zdravotníci," popsala nehodu s těmi nejhoršími následky policejní mluvčí.

   Zasahující profesionální hasiči ze stanice Strakonice obě havarovaná auta zajistili protipožárním opatřením a zkontrovali možný únik provozních kapalin.

   Policisté po dobu šetření komunikaci v místě nehody uzavřeli. Po 6:00  hodině ranní, kdy Policie ČR ukončila dokumentaci, hasiči silnici uklidili a krátce před sedmou hodinou byl provoz obnoven. Vyproštění kamiónu a odtah obou aut následovaly v průběhu dne.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist