Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Cestou necestou kolem Bavorova také s tajenkou 

 BAVOROV - 5. října 2016 - 9:14 - Třicet dospělých, z nichž byli 4 cyklisté, 15 dětí a 3 psi, si v sobotu 24. září užili hřejivého sluníčka při II. ročníku Podzimního pochodu kolem Bavorova. Již od půl deváté vyráželi výletníci ve věku od 1,5 roku až do 73 let vybaveni mapkou trasy z tradičního místa startu i cíle u bavorovského koupaliště na 13 kilometrů dlouhou pouť.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov
 

www.dre-kon.cz   

   Tentokrát vybral značitel dráhy Aleš Dvořák okruh přes Útěšov, Svinětice a Vodňanské Svobodné Hory. Střídavé stoupání a klesání, rovný nebo kamenitý terén, chůze v lese a po okraji vozovky, okolo rybníků nebo podél řeky Blanice, ozářenými či stinnými úseky vedla cesta chodce krajinou po turistických značkách nebo byla označená červenobílými fábory.

   Na čtyřech kontrolních místech si turisté do průvodního listu opisovali po částech tajenku, aby dokončili citát: "Ten, kdo zabloudí, objevuje nové cesty." Čerstvě podzimní příroda podarovala účastníky pochodu pohledem na svěží šípky, žaludy i kaštany, občerstvení na trase kromě obvyklé balené vody a sušenky od organizátorů poskytly mnohým i okolní jabloně.

   Pamětní list si mnozí odnášeli již počtvrté a jistě se těší na příští pochod opět na jaře.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist