Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Hasička z Bavorova ve finále Miss Hasička ČeskoSlovensko

 BAVOROV - 5. září 2016 - 8:51 - Soutěž o nejkrásnější hasičku ČeskoSlovensko je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky, které jsou členkami v některé zastřešující hasičské organizaci, například Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků atd. Soutěž si klade za cíl zvýšení povědomí o činnostech SDH v obcích, hasičském sportu a poukázání na rozsáhlou hasičskou základnu v České republice.

 Z redakční pošty: Vít Vojík

www.dre-kon.cz   

   V letošním ročníku se přes základní kolo i semifinálový casting a focení probojovala bavorovská rodačka Simona Hynková. Simoně je 18 let a navštěvuje posledním rokem osmileté gymnázium v Prachaticích. Po maturitě by chtěla studovat medicínu.

   Jejími koníčky je jízda na motorce a hra na kytaru. Má kladný vztah ke sportu, dříve reprezentovala školu v basketbalu, ráda plave a chodí na procházky se psem. V zimě si s chutí zalyžuje a nebojí se ani jízdy na snowboardu. Mimo to ráda cestuje a poznává jiné kraje. Potěšení jí dělají společné chvíle s přáteli či rodinou.

   K hasičskému sportu se dostala díky svému otci, který je dlouhá léta dobrovolným hasičem. Už sedm let je součástí SDH Bavorov, které jí věnovalo spoustu krásných chvil, pocity vítězství i četné dávky adrenalinu. Proud byl její startovní pozicí, ale postupem času si oblíbila i pozici strojníka.

   Finálový galavečer se odehraje 4. listopadu v TOP HOTELU Praha. Během tohoto večera bude Simona a dalších sedm finalistek soutěžit o titul Miss Hasička ČeskoSlovensko 2016, 1. a 2. vicemiss Hasička ČeskoSlovensko 2016 a Miss Hasička ARTISTRY Sympatie ČeskoSlovensko 2016.

   A právě o titulu Miss Hasička ARTISTRY Sympatie můžete rozhodnout i vy! Stačí hlasovat e-mailem na tomto odkazu, na Facebooku a Instagramu Miss Hasička ČS nebo také pomocí sms zprávy ve tvaru MISS 6 (MISS mezera ČÍSLO DÍVKY) odeslané na číslo +420 720 001 073. Za odeslání SMS účtuje operátor cenu za běžnou SMS zprávu dle aktuálního tarifu hlasujícího. Hlasování probíhá do 4. listopadu 2016 do 12:00.

   Simona se již nemůže dočkat, až bude moci jako jediná reprezentovat Jihočeský kraj v soutěži Miss Hasička Československo 2016. Přejme jí proto hodně štěstí a nezapomeňme ji podpořit pomocí hlasování! 

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist