Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Poslední prázdninové sportování v Bavorově

 BAVOROV - 3. září 2016 - 10:50 - Letošní léto má sice na kahánku, ale prázdniny už vzaly nadobro za své. Poslední sobotu před nástupem do školy si při soutěžním odpoledni užily v Bavorově děti místní i prázdninové návštěvy.

 Z redakční pošty: Renata Fencová 

www.dre-kon.cz   

   Bavorovští dobrovolní hasiči přichystali tradiční rozloučení s volnými dny na prostranství u hasičské zbrojnice. Na čtrnácti stanovištích si soutěžící od 2 do 12 let natrénovali lov polystyrénových rybek, skákání v pytlích, proskakování pneumatik, překonávání překážek nebo srážení kuželek.



   Hladoví papíroví klauni rádi polykali přesně cílené míčky, ale chůdy často malé sportovce neposlouchaly. Naopak kroket a slalom se dařil všem. Mamutí puzzle sestavilis pomocí rodičů i ti nejmenší, prolézání tunelem a rekonstrukci zbořeného komínu zvládali úplně sami. 

   Posledním úkolem slunečného odpoledne bylo malování zámku nebo hradu. Předlohou byl pro mnohé malé kreslíře nafukovací hrad, na kterém se všichni soutěžící při skákání pořádně vydováděli. 



   Za kompletně vyplněnou hrací kartu získaly děti díky mnohým sponzorům všemožné laskominy, nejhezčí obrázky vybrané skupinou maminek byly oceněny domácími koláči. 



   Diváci všech věkových kategorií okukovali hasičskou techniku i zdolávání simulovaného požáru, nakonec došlo i na žertovnou soutěž pro dospělé. Vydařenou akcí se děti loučily s prázdninami, ale na sportování se těší i do školky nebo školy.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist