Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Pouťový tenis deblů na zrekonstruovaném kurtu ve Volyni

 VOLYNĚ - 13. srpna 2016 - 12:28 - V sobotu 6. srpna jsme ve Volyni hráli tradiční pouťový turnaj v deblu. Tentokrát byl navíc spojený se slavnostním otevřením celkově zrekonstruovaného kurtu.

 Z redakční pošty: Jiří Neumitka, foto: Jan Škrle

www.dre-kon.cz   

   Tenisový klub Volyně uspořádal o Volyňské pouti turnaj ve čtyřhrách mužů u příležitosti 107 let tenisu ve Volyni. Záštitu nad akcí převzal starosta města ing. Václav Valhoda.

   Začátek turnaje měl slavnostní úvod. Představitelé klubu, vedení města a další hosté přestřihli pásku na kurtu číslo 2, který byl letos celkově zrekonstruován, a tím oficielně zahájili jeho provoz. Na opravu byly získány dotace od Jihočeského kraje a Města Volyně. Zbývající částka byla financována z vlastních zdrojů tenisového klubu. Hodnota díla činí 250 000 korun. 



   Do turnaje se celkem přihlásilo 16 účastníků, kteří byli rozlosování do jednotlivých dvojic. Dvojice byly rozděleny do dvou skupin, kde se hrálo systémem každý s každým na pět vítězných gamů. První dva páry z každé skupiny si mezi sebou zahrály o medailové pozice, dvojice na 3. a 4. místech ve skupinách se vzájemně utkaly o další pořadí.

   Celý turnaj byl velice vyrovnaný a patřičně dramatický až do posledního zápasu. V obou skupinách o umístění rozhodovaly vzájemné zápasy. Vítězem turnaje se stala dvojice Neumitka – Sosna. Na druhém místě se umístil pár Pressl – Strnad. Třetí v pořadí skončila dvojice Lejsek – Kaška. Na čtvrtém místě se umístil pár Burian – Růžička. Na dalších místech bylo pořadí Chalupa – Fiala, Kotrouš – Velíšek, Hůda – Matějka a Jirsa – Rod.



   Na akci byla skvělá divácká atmosféra vytvořená především rodinnými příslušníky hráčů. Počasí se také vydařilo, což nebylo vždy v minulosti pravidlem. Turnaj jako tradičně bezchybně řídili nestárnoucí Bořivoj Korejs a František Diviš.

   Na závěr akce místostarosta města Ing. Červený předal poháry a věcné ceny. Po skončení bojů se posedělo na kurtech, kde se připravoval další turnaj, kterým budou smíšené čtyřhry. Všichni účastníci se rozcházeli s pocitem příjemně stráveného odpoledne.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist