Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Bavorovský fotbalový trávník ožil malou kopanou

 BAVOROV - 13. července 2016 - 10:21 - Fotbalová sezóna skončila, ale přesto bylo před prázdninami na hřišti TJ Sokol Bavorov nabito sportovci různých věkových kategorií. Fotbalisté ve věku od 12 do 57 let již po 29. při turnaji v malé kopané po roce opět zavzpomínali na předčasný odchod svého kamaráda.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Memoriálu Tomáše Jaroše se tentokrát zúčastnilo sedm družstev sestavených z hráčů místních i přespolních, nejdále měla do Bavorova dvojice z Karlových Varů. Týmy nesoucí názvy Burani, THC, Přespoláci, Kůrožrouti, GOLDEN BOYS, Jak chceš a Timur a jeho parta přichystaly v pravém letním počasí svým fanouškům fotbalovou podívanou s exhibičními prvky.

   Mužstva rozlosovaná do dvou skupin bojovala o postup do semifinálové čtyřky. Nezdolní borci se neúnavně vrhali do útoků nebo naopak houževnatě bránili vlastními těly, samozřejmě v duchu fair play tak, aby rozhodčí nemuseli tzv. hrát mariáš. "Zlatí chlapci" GOLDEN BOYS si své zlato a putovní pohár opravdu vykopali, druzí skončili Timur a jeho parta, Burani získali bronz.

   Tradiční ceny v podobě obložených mis a podpůrných tekutin však čekaly na všechny týmy, které je převzaly z rukou Miroslava Jaroše a Jana Kubíčka, hybného motoru celé akce. Došlo i na odměnění nejpilnějšího střelce Petra Zahradníka, nejlepšího gólmana Miloslava Podlahy a nejužitečnějšího hráče Pavla Hamlíka.

   Obdivuhodnými výkony se předvedly také tři zástupkyně něžného pohlaví. Příznivci fotbalu si přišli na své, ať už potili svá těla na trávníku nebo fandili na tribuně.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist