Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Nové středisko hemodialýzy otevřeli v Nemocnici Strakonice

 STRAKONICE - 16. června 2016 - 14:05 - Po rekonstrukci pavilonu NORD strakonické nemocnice bylo v jeho prostorách otevřeno v pátek 10. června nové středisko hemodialýzy. Určeno je pro pacienty, kteří trpí selháním ledvin a dalšími vážnými poruchami. 

 Z redakční pošty: Redakce STRAKONICKOnews.cz a Ivana Kerlesová, Nemocnice Strakonice 

www.dre-kon.cz   

   Vybudování střediska, s nímž se začalo vloni v říjnu, si vyžádalo náklady ve výši 4,5 milionu korun, které poskytla nemocnice ze svého rozpočtu. Při rekonstrukci se uplatnily i některé menší místní firmy.

Náměstkyně jihočeského hejtmana Ivana Stráská spolu s ředitelem strakonické nemocnice Tomášem Fialou (vpravo) stříhá pásku k hemodialyzačnímu středisku akciové společnosti Nemocnice Strakonice

   Hemodialyzační středisko dosud působilo v suterénu oddělení interny a mělo k dispozici 10 míst pro pacienty. V nových prostorách jich bude mít čtrnáct.

Řediteli nemocnice Tomáši Fialovi certifikát předal František Vojík ze společnosti B. Braun, která vyrábí nízkokoncentrované kalium a jako jediná ho dodává na český trh

   Slavnostní otevření hemodialyzačního středisko se stalo příležitostí k převzetí dalšího významného ocenění pro strakonickou nemocnici. Stal se jím čestný certifikát bezpečnosti a kvality udělený společností B. Braun Medical s.r.o. za zvýšení bezpečnosti farmakoterapie v tomto zdravotnickém zařízení.   

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist