Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Lezení v pavoučí síti zvládli v Bavorově i nejmenší

 BAVOROV - 7. června 2016 - 16:29Užít si pohodové odpoledne a oslavit v předstihu Den dětí mohl v Bavorově ten, kdo se v neděli 29. května vydal na místní koupaliště, aby si v jeho areálu se svými ratolestmi trochu zasportoval a sešel se s přáteli.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Sehraný tým dospěláků – zástupců místní základní školy, MC Růžička, MěÚ Bavorov a parta starších dětí přichystaly pro příchozí kamarády deset soutěžních disciplín, které absolvovali ti nejmenší již od tří let.

   Jednotlivá stanoviště byla rozseta v příjemném stínu košatých dubů i vzrostlých olší. Rodiče doprovázeli své potomky při plnění jednotlivých úkolů, většinou měli na starost soutěžní kartu, do níž děti sbíraly razítka.

   Sportovní disciplíny - slalom s míčem, skákání s balónem mezi koleny nebo přeskakování a podlézání překážek nedělaly většinou nikomu žádné problémy. Soutěžící si dobře poradili také s přenášením malého míčku na lžíci, obratně se vypořádali i s proskakováním textilního žebříku a zručně navlékali korálky. Lov dřevěných rybek někoho trochu potrápil, ale nakonec si bonbón za každý splněný úkol vysloužil každý.

   Nejobtížnější bylo však zdolání odborně postavené lanové dráhy, zvláště pavoučí síť dávala malým sportovcům zabrat. Obavy z výšky však za pečlivého dohledu dospělých a patřičného jištění překonali i ti nejmladší.

   Sladkou tečku za zcela vyplněný soutěžní lístek získali všichni zúčastnění. Celé rodiny si následně užívaly zbytek teplého dne na lavičkách při opékání buřtů a vzorné obsluze provozovatele koupaliště. 

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist