Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM:  Svůj týden Velké Británie zažili v ZŠ ve Volenicích

 VOLENICE - 27. dubna 2016 - 21:22 - Týden od 4. dubna byl v Základní škole ve Volenicích ve znamení Velké Británie. Stejně jako loňský rok navštívila naši školu paní Samuelson se svými dvěma syny. 

 Z redakční pošty: Gabriela Holíková, Volenice

www.dre-kon.cz   

   V Anglii žijí jen kousek od Londýna ve městě Reading a ve škole jsme je s nadšením přivítali. Mladší Dominik strávil týden mezi prvňáčky, starší George, který u nás nebyl žádným nováčkem, se po roce opět sešel se svými kamarády ve třetím ročníku.

   Žáci celé školy každý den procvičovali s Georgem i Dominikem svou angličtinu, prohlubovali přátelství a rozšiřovali si své znalosti. Paní Samuelson ochotně se syny navštívila každou třídu během hodiny anglického jazyka a společně povídali o životě v Anglii, Londýně, ukazovali nám fotky školy, kterou chlapci navštěvují, dokonce nám přivezli ukázat školní uniformu a některé školní učebnice.

   Mladší žáci si poslechli anglické pohádky a naučili se nové anglické písničky. Týden utekl až příliš rychle, ale rozloučili jsme se s úsměvem na tváři, jelikož rok rychle uteče a v dubnu roku 2017 se všichni opět sejdeme.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist