Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Bavorovský trh ovládly sazenice a také vůně pečiva

 BAVOROV - 26. dubna 2016 - 20:46 - Druhý jarní farmářský trh v Bavorově obohatil v sobotu 23. dubna svůj tradiční sortiment hlavně o výběr sazenic zeleniny, květin, bylinek a skalniček, k ochutnání lákaly i křehké ředkvičky. Nádvoří v areálu Panského domu se plnilo hlavně v prostoru okolo paní Edity Hrbkové z Husince, která přihlížejícím předváděla své umění s motorovou pilou.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Během dopoledne se díky jejím pečlivě mířeným řezům klubala socha dívky. Vnitřek tržnice pak ovládly vůně lahodné kávy i čerstvého pečiva z rukou mistra pekaře z Velké lóže pecařské z Lenory Augustina Sobotoviče a jeho kolegyň, kteří společně tentokrát pro návštěvníky trhu pekli malé houstičky a česnekové placky.

   Základní škola připravila pro děti i dospělé poznávací a naučnou aktivitu z oboru ovoce, zeleniny a luštěnin. Skládání puzzle a hraní pexesa s obrázky různých plodů patřilo spíše těm nejmenším, s křížovkou si lámali hlavy školáci i ti dříve narození. Všem do ucha zvučně vyhrávala dechovka STUDIO PROT, o naplnění prázdných žaludků příchozích se opět vzorně postarali zástupci SDH Bavorov.

   Kdo si právě nevybíral z pestré škály pečiva či cukrářských výrobků, něžných textilních zástěrek či dekorací, knižního zboží nebo všemožných tvarů proutěných košíků, ochutnával například rybí speciality nebo kozí sýry. Na příští setkání v bavorovské tržnici a nákupy od regionálních prodejců se můžeme těšit opět na podzim.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist