Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Ve strakonické nemocnici zvolí o víkendu Medika roku 2016 

 STRAKONICE - 13. dubna 2016 - 15:01 - Studenti 4. až 6. ročníků lékařských fakult v České republice se během nadcházejícího víkendu  16. a 17. dubna utkají v rámci soutěže Medik roku 2016. Akci už druhým rokem připravují jihočeské nemocnice. Zázemí druhému klání poskytne Nemocnice Strakonice, a. s., první ročník se přitom konal v Prachaticích.

 Z redakční pošty: Ivana Kerlesová, mluvčí, Nemocnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Své medicínské vědomosti, zručnost a fyzickou zdatnost předvedou budoucí lékaři v několika rozmanitých disciplínách soutěže Medik roku 2016.

   „Soutěžní program bude opět nabitý. Mediky čekají disciplíny ze širokého spektra lékařského vědění, a to například základy první pomoci, diferenciálně diagnostická rozvaha neboli stanovení diagnózy, či invazivní diagnostické a terapeutické postupy, především s využitím profesionálních modelů. Soutěžit se ale bude i v disciplínách zaměřených na správnou komunikaci s pacientem a orientaci v základech medicínského práva,“ uvedl  MUDr. Bc Tomáš Fiala, ředitel Nemocnice Strakonice, a. s., která se ujala organizace druhého ročníku soutěže.

   Organizátoři budou dbát na vysokou odbornou úroveň akce, zároveň ale slibují i zábavu. Soutěže doplní i kulturní a sportovně relaxační program, kterému bude dominovat společenský večer s vyhlášením výsledků, moderovaný hercem Tomášem Matonohou.

   Kromě šance získat prestižní titul bude vítězům odměnou nabídka práce v jihočeských nemocnicích. „K atraktivním cenám patří také možnost vybrat si stáž na kterémkoli oddělení těchto nemocnic, spojenou s poskytnutím zajímavého kapesného. Nemocnice na jihu Čech totiž svou špičkovou péčí a současně výbornými výsledky hospodaření mohou být vzorem pro ostatní veřejná zdravotnická zařízení v rámci celé České republiky,“ řekl jihočeský hejtman Jiří Zimola, který převzal záštitu nad druhým ročníkem Medika roku. 

   Bližší informace o soutěži lze získat na: www.medikroku.cz nebo na Facebooku.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist