Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Slávistické vepřové hody Na Křemelce ve znamení restartu

 STRAKONICE - 24. února 2016 - 21:01 - V sobotu 20. února se v hospůdce Na Křemelce uskutečnily Slávistické vepřové hody, které zorganizovala pobočka strakonických slávistů. Atmosféra byla příjemná, podával se ovar, jelita, jitrnice, tlačenka, sulc a také polívka "prdelačka".

 Z redakční pošty: Martin Červinka, foto Jan Škrle, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Chlapci v čele s předsedou Janem Vlčkem byli brzy ráno roztopit "kotel", aby kolem 11:00 se mohla podávat polévka a teplý ovárek.
Pozvání na akci přijali členové OP Slavia 114 Area (Praha). Přijel i pan Zápotocký, jehož znalost z historie, ale i současnosti Slavie je obdivuhodná, a ve 14:00 dorazil Na Křemelku Ondřej Zlámal a Václav Hanzlík, kteří zde představili další knihu o Slavii, tentokráte pod názvem "Vzpomínky mistrů". Tato kniha navazuje na knihu předcházející, která byla také ve Strakonicích představena a její název je "Splněný slávistický sen".

   Nálada všech účastníků vepřových hodů byla přátelská, bylo si o čem povídat, neb Slavia prožívá svůj takzvaný restart a většina diskuse se točila kolem fotbalu. Samozřejmě se probíral i nepovedený zápas s Jihlavou...

   Pro naši odbočku se zde rýsuje užší spolupráce s pražskou pobočkou Slavia 114 Area a pan Zápotocký nás na oplátku pozval na setkání do Prahy. Na závěr je třeba říct, že se vše snědlo a vypilo. Za rok se akce podobného charakteru bude opakovat!

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist