Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Karneval v Bavorově si užili všichni, přišel i Olaf

 BAVOROV - 27. ledna 2016 - 20:27 - V bavorovském kulturním domě si v sobotu 23. ledna odpoledne daly dostaveníčko nejen tradiční pohádkové bytosti, zvířátka i další obvyklé masky, ale tentokrát si karneval pořádaný SRPDŠ při ZŠ Bavorov nenechaly ujít ani hvězdy světového formátu jako Merylin Monroe, Kleopatra nebo Pipi Dlouhá punčocha. Z Ledového království dorazil i sněhulák Olaf.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Nejpočetnější byly mezi holčičkami i tentokrát dlouhovlasé víly, načančané princezny, ohebné tanečnice nebo mořské panny, kluci si často vybrali zjizvené piráty či statečné námořníky. Malý John Deere nerespektoval silniční značku, nebezpečný vězeň si užíval vycházku s kostlivci a zombie...

   Kromě tance si děti užívaly při veselých soutěžích, které pro ně přichystal DJ František Mareš i starší kamarádi ze základní školy. Srážení kuželek, skládání puzzle a podobné disciplíny zvládli malí i velcí bez potíží, prolézání látkovým tunelem nebo podlézání snižující se překážky už vyžadovalo odvahu a trpělivost. Velmi obtížně by se vybíral ten nejhezčí a nejzajímavější převlek, proto pořadatelé odměnili lízátkem všechny masky.

   Večer se na stejném místě sešli Lego panáčci, Karkulka s nenasytným vlkem, pravěké ženy, zápasníci SUMO, nosaté čarodějky, ovocný mix nebo usměvavé kočičky. Sedm trpaslíků vzorně pečovalo o spící Sněhurku marně čekající na prince. Z dlouhého zakletí ji nezachránil ani rytíř, který se raději věnoval sličné Bílé paní. Hororová Vrána i kostlivci z Mexika děsili nevinnou jeptišku a kněze, pacienti z LDN si vylepšovali zdravotní stav životodárnou transfúzí. Rodina Simpsonových si vzala na starost dodržování pitného režimu.

   Dostatek pohybu při hudbě zajistila strakonická kapela Receptor. Organizátorům, rodičům i sponzorům píšeme na pololetní vysvědčení velký DÍK a jedničku! 

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist