Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Tříkrálová koleda vynesla v Bavorově více než 30 000 korun

 BAVOROV - 12. ledna 2016 - 20:38 - Mší svatou v neděli 10. prosince v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Bavorově skončilo vánoční období. Tentýž den je završila i Tříkrálová sbírka v Budyni, Hájku, Bavorově a jeho osadách. P. Miroslav Nikola požehnal na cestu šesti skupinám Kašparů, Melicharů a Baltazarů.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Ti se spolu se svým dospělým doprovodem vydali požádat své rodiny, sousedy, známé i neznámé spoluobčany v rámci celonárodní sbírky pod záštitou Charity České republiky o finanční příspěvek pro lidi v nouzi, nemocné či jinak potřebné. Nedělní výtěžek 33 539 korun je svědectvím, že mnohým z nás nejsou osudy ostatních lhostejné.

   Dveře dárců označili Tři králové symbolem ochrany pro tento rok K+M+B 2016, potěšili je zpěvem koledy, přáním pevného zdraví a podarovali tříkrálovým cukříkem a kalendáříkem nového roku, který bývá oblíbenou součástí mnoha peněženek.

   Děti byly za nachozené kilometry i vyzpívané hlásky odměněny sladkostmi, hospodyňky nabízely prochladlým poutníkům teplý čaj i domácí moučníky.

   Každoročně se 65 procent výtěžku využije na financování potřeb v regionu podle schváleného programu. Poděkování patří nejen všem dárcům, ale také organizátorům a malým koledníkům.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist