Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Můžete se zapojit do aktivní ochrany přírody na Strakonicku

 STRAKONICE - 5. ledna 2016 - 21:07 - Máte kladný vztah k přírodě a rádi byste se zapojili do činností na její ochranu? Chtěli byste se v novém roce podílet na něčem smysluplném v blízkosti vašeho bydliště? Poznáváte rádi lidi s podobným zaměřením? Nejste spokojeni se stavem životního prostředí kolem vás a chtěli byste s tím něco konstruktivně udělat? Sbíráte zkušenosti pro vaše studium nebo zaměstnání v tomto oboru?

 Z redakční pošty: Jan Juráš, ČSOP Strakonice

www.dre-kon.cz   

  Ozvěte se nám, budeme rádi, když nám jakýmkoli způsobem pomůžete realizovat naše plánované činnosti. Členství v organizaci není podmínkou, poraďte se s námi a zapojte se dle vašich možností. Uvítáme rovněž pomoc v ostatních oblastech (možnost propagace v elektronických či tištěných médiích, tvorba webových stránek apod.).

   Český svaz ochránců přírody, Základní organizace Strakonice, je jedinou neziskovou organizací ve Strakonicích a v okolí zabývající se ochranou přírody - konkrétními zásahy v terénu a také osvětovými akcemi pro širokou veřejnost. Pro rok 2016 máme v plánu například péči o ptačí budky na území města, přenos obojživelníků přes frekventované cesty, výsadbu stromů, úklidové akce v krajině, mapování živočichů a rostlin, účast ve správních řízeních a mnoho dalšího.

   Náš kontakt: Ing. Jan Juráš, posta@csop-strakonice.net, 721 658 244

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist