Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Ředitel strakonické nemocnice Tomáš Fiala Manažerem roku

 STRAKONICE - 8. prosince 2015 - 19:59 -  Jihočeské zdravotnictví slaví jeden úspěch za druhým. Poté, co byly zveřejněny výsledky celostátní soutěže Nemocnice ČR 2015, v níž zvítězila Nemocnice České Budějovice, a. s., a oceněny byly i Nemocnice Prachatice, a. s., a Nemocnice Český Krumlov, a. s., přichází cena pro strakonickou nemocnici. Její ředitel MUDr. Bc. Tomáš Fiala, MBA, byl zvolen Manažerem roku ve zdravotnictví 2015.

 Z redakční pošty: Ivana Kerlesová, mluvčí jihočeských nemocnic

www.dre-kon.cz   

   V soutěži, kterou letos prvním rokem vyhlásily Unie zaměstnavatelských svazů ČR, ministerstvo zdravotnictví a Hospodářská komora ČR, se hodnotil komplexní stav zdravotnického zařízení, jeho historie a rozvoj.

   „Rok 2015 je po dlouhých letech stěhování a přestaveb ve strakonické nemocnici konečně rokem klidnějším, kdy jednotlivá oddělení jsou už z devadesáti procent usazena ve svých definitivních prostorách. Nemocnice je z hlediska hotelových služeb i přístrojového vybavení na evropské úrovni. Akciová společnost Nemocnice Strakonice, stejně jako ostatní jihočeské nemocnice, je ekonomicky stabilizována. To vše se odrazilo na dobrých výsledcích tohoto krajského zdravotnického zařízení, a to nejen v rámci soutěže Manažer roku ve zdravotnictví,“ uvedl Tomáš Fiala.

   Podle něho bude největší výzvou do příštích let hledání kvalifikovaných pracovních sil a ve spolupráci s Jihočeským krajem nalezení zdrojů k pořízení nukleární magnetické rezonance – přístroje, který se lidově nazývá „tunel“.

   „Ve strakonické nemocnici jsem se narodil, oba rodiče jsou lékaři, takže jsem zde trávil útlé dětství včetně jejich pohotovostních služeb. Pak jsem se před třiatřiceti lety stal pediatrem. Nemocnice mi přirostla k srdci, dobře ji znám a znám i hodně spolupracovníků. Ta konkrétnost, blízkost a otevřenost mi v komunikaci s nimi pomáhá,“ řekl Tomáš Fiala.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist