Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Advent s anděli zahájí a strom rozsvítí v Zahradnictví Střítež

 STŘÍTEŽ - 27. listopadu 2015 - 13:18 - V neděli 29. listopadu od 16:00 hodin se slétnou všichni malí i velcí příjemní andělé do Zahradnictví Střítež u Bošků, aby tu zahájili advent. Do andělského se však mohou obléknout i příchozí. Pro všechny návštěvníky tu bude podle slov spolumajitele Václava Bošky připraven zajímavý adventní program.

 Zahradnictví Střítež Boškovi

www.dre-kon.cz   

   Jeho součástí bude i rozsvícení vánočního stromku, pod kterým si mohou zájemci zazpívat koledy. Hned poté budou moci účastníci adventního zahájení, kteří budou v zahradnictví srdečně vítáni, obdivovat připravený betlém. Ze zookoutku, který navštěvují při různých akcích během roku, přijdou do betléma některá zvířátka. Zcela určitě to budou malé kozičky, ale další překvapení není vyloučeno!

   A když si najdete chvilku a porozhlédnete se po rozsáhlém rodinném zahradnictví, pak uvidíte, že na adventní období jsou tu velmi dobře připraveni. Svědčí o tom zejména nabídka originálně zdobených adventních věnců, vhodných i k položení přímo na váš stůl. Doplňuje je také výběr vánočních svícnů, svíček, stromků a ozdob. A v neposlední řadě - i v čase adventním - tu můžete najít prakticky všechno, co se vám bude hodit kolem vašeho domu a zahrady vlastně po celý rok. Tak hezké svátky!

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist