Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Den pro Růžičku přinesl program pro nejmenší i dospěláky

 STRAKONICE, BAVOROV - 22. listopadu 2015 - 18:11 - Mateřské centrum Růžička, Město Bavorov a volné sdružení Strakonice nejen sobě připravily na sobotu 14. listopadu benefiční akci. Jejím cílem bylo podpořit činnost mateřského centra Růžička v Bavorově, prezentovat své aktivity a získat finanční prostředky na činnost centra v dalších letech. Po 12 hodin se pořadatelé snažili nabídnout program pro ty nejmenší, -náctileté i dospěláky.

 Z redakční pošty: Jana Sedláčková, Strakonice a Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Společenský a zábavný program pro malé i velké diváky odstartoval v bavorovském kulturním domě. Ve 14:00 hodin se otevřely jeho dveře a přicházeli první malí účastníci zábavného odpoledne. Pro všechny zúčastněné děti i pro jejich rodiče byly připraveny tři workshopy.

   Všichni si pod vedením Mateřského centra Beruška ve Strakonicích mohli vyzkoušet různé kreativní činnosti, zhlédnout se ve tvarování zvířátek z balonků nebo si vyrobit červenou krepovou růži. Vydovádět se potom mohli při různých soutěžích nebo si společně zatančit s tanečnicemi z DDM. O zábavu se také postarala Alena Kašparová z Mateřského centra Beruška Strakonice, která zahrála dětem velmi působivé divadélko s krtečkem. Celé odpoledne se dětem věnoval moderátor a DJ Honza Holek.

   Akce pokračovala podvečerním promítáním několika absolventských filmů studentů Soukromé vyšší odborné školy filmové v Písku a Filmové akademie Miroslava Ondříčka pod taktovkou režiséra Jakuba Charváta.

   Vyvrcholením pak byl večerní koncert nazvaný PUNKS 4 ROSES, kde se postupně představily lokální punkové a punk rockové kapely – The class of the 17, TWIST AND SHOUT a NOHAMA NAD ZEMÍ. S blížící se 22:00 hodinou zpozorněli všichni příznivci plzeňské punkové legendy ZNOUZECTNOST, která ve zdejších končinách vystoupila vůbec poprvé za svou třicetiletou existenci. A jistě se vyplatilo počkat na finále programu, kdy zahrála neudolatelná CELA PRO KLÁRKU a čtvrtstoletní slavící Z NIČEHO NIC.

   Vydařená akce pomohla mateřskému centru k výtěžku kolem 4500 korun. Mateřské centrum Růžička velmi děkuje všem, kteří se na organizaci a programu podíleli, všem, kdo se akce zúčastnili a zaplacením vstupného či formou příspěvku dopomohli k finančním prostředkům. Ty budou využity na činnosti MC v následujícím období.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist