Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Ve strakonické nemocnici už připravují Medika roku 2016

 STRAKONICE - 1. listopadu 2015 - 9:50 - Studenti 4. až 6. ročníků lékařských fakult v České a Slovenské republice se mohou už nyní hlásit do soutěže Medik roku 2016. Mezinárodní soutěž už druhým rokem připravují jihočeské nemocnice, letos se premiérově konala v Prachaticích. Zázemí druhému klání mediků poskytne 16. a 17. dubna příštího roku akciová společnost Nemocnice Strakonice.

 Z redakční pošty: Ivana Kerlesová, mluvčí Nemocnice Strakonice, ilustrační foto z Medika roku 2015 v Prachaticích Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   Své medicínské vědomosti, zručnost a fyzickou zdatnost předvedou budoucí lékaři v několika rozmanitých disciplínách soutěže Medik roku 2016.

   „Soutěžní program bude opět nabitý. Mediky čekají disciplíny ze širokého spektra lékařského vědění, a to například základy první pomoci, diferenciálně diagnostická rozvaha neboli stanovení diagnózy, či invazivní diagnostické a terapeutické postupy, především s využitím profesionálních modelů. Soutěžit se ale bude i v disciplínách zaměřených na správnou komunikaci s pacientem a orientaci v základech medicínského práva,“ uvedl Tomáš Fiala, ředitel Nemocnice Strakonice, a. s., která se ujala organizace druhého ročníku soutěže.

   Organizátoři budou dbát na vysokou odbornou úroveň akce, zároveň ale slibují i zábavu. Soutěže doplní i kulturní a sportovně relaxační program, kterému bude dominovat společenský večer s vyhlášením výsledků, moderovaný hercem a režisérem Jiřím Mádlem.

   Kromě šance získat prestižní titul bude vítězům odměnou nabídka práce v jihočeských nemocnicích. „K atraktivním cenám soutěže patří také možnost vybrat si stáž na kterémkoli oddělení těchto nemocnic, spojenou s poskytnutím zajímavého kapesného. Nemocnice na jihu Čech totiž svou špičkovou péčí a současně výbornými výsledky hospodaření mohou být vzorem pro ostatní veřejná zdravotnická zařízení v rámci celé České republiky,“ řekl jihočeský hejtman Jiří Zimola, který převzal záštitu nad druhým ročníkem Medika roku.

   Bližší informace o soutěži lze získat na: www.medikroku.cz nebo na Facebooku.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist