Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Denní stacionář pro mentálně postižené potřebuje podporu

 STRAKONICE - 21. října 2015 - 16:33 - Srdečně vás zdravím z Denního stacionáře pro mentálně postižené děti, mládež a dospělé ve Strakonicích a obracím se na vás s velikou prosbou. Naše zařízení se přihlásilo do krásného projektu ERA POMÁHÁ REGIONŮM a měli jsme veliké štěstí, že náš projekt byl vybrán odbornou porotou hned v prvním kole. Nyní však potřebujeme vaši pomoc, v podobě finanční podpory.

 Z redakční pošty: Jitka Křišťanová, vedoucí zařízení, Denní stacionář pro mentálně postižené děti, mládež a dospělé, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Vzhledem k tomu, že naše zařízení sídlí v budově bývalé mateřské školky, jsou tyto prostory bezbariérové jen z části. V celé naší budově chybí bezbariérové WC a vzhledem k tomu, že jsme zařízení i pro imobilní či částečně imobilní uživatele, kterých poslední dobou přibývá, bezbariérové WC by bylo v našem zařízení velice potřebné.

   A tímto směrem je také náš projekt zaměřen. Jedná se o stavební úpravy v zadním traktu budovy, a tak finance, které nám připadnou z ERY, budou využity k vybudování bezbariérového WC s vyzděným sprchovým koutem, bidetem a bezpečnostními madly.

   Dovolte mi, abych vám ve stručnosti představila systém projektu.
V první fázi byl náš projekt vybrán, nyní bylo natočeno krátké video, které je podmínkou k úspěšnému setrvání v projektu, a nyní přijde na řadu to nejdůležitější. Obdrželi jsme bankovní účet, na který budou poukazovány finanční prostředky od různých dárců a 6. ledna 2016 bude výběr peněz ukončen. Podle částky, která bude na našem účtu, nám ERA přidá příspěvek, který bude ovšem záviset na celkové výši našeho konta. Zkrátka čím více vybereme, tím více dostaneme…

   Proto bych vás chtěla co nejsrdečněji poprosit o finanční podporu v tomto projektu. Přispějte, prosím, libovolnou částkou na účet našeho stacionáře a pomozte nám za získané finance zkvalitnit prostředí pro naše uživatele.

   Dovoluji si vám zaslat odkazy na webové stránky, na kterých se můžete s projektem seznámit, ale hlavně prohlédnout si naši prezentaci. Přikládám i odkaz na webové stránky našeho zařízení – pro vaši představu:

www.erapomaharegionum.cz

www.muss.strakonice.eu

   Pokud se rozhodnete finančně nás podpořit, je vám k dispozici jednoduchý systém na stránkách www.era.pomaharegionum.cz, kde kliknete na projekt v sekci PRÁCHEŇSKO – Denní stacionář pro mentálně postižené – vybudování bezbariérového WC a zvolíte „PŘISPĚT“. Systém vás dále navede k dalšímu postupu.

   Dále je možno přispět tradičním bezhotovostním způsobem, a tak si vám dovoluji předložit číslo bankovního účtu našeho projektu a variabilní symbol, který je v tomto případě velice důležitý, neboť podle něj peníze připadnou právě našemu projektu. Organizace ERA je schopna vám na požádání zaslat potvrzení o poskytnutí daru k přiznání dani z příjmu.

   Číslo našeho účtu: 101 7777 101/0300, variabilní symbol našeho projektu: 103.

   Za jakoukoliv, byť sebemenší, finanční pomoc vám budeme velice vděčni, neboť i každá desetikoruna nám velice pomůže ke splnění našeho snu. Děkujeme vám!

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist