Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Dvojí setkání s bývalým iráckým muslimem na aktuální témata

 STRAKONICE - 8. října 2015 - 20:19 - Srdečně zvu na akce s bývalým iráckým muslimem Salmanem Hasanem. Uskuteční se dvakrát ve společenském sále Šmidingerovy knihovny na 3. nádvoří strakonického hradu.

 Z redakční pošty: Martina Gerčáková - Mana, Apoštolská církev   Strakonice

www.dre-kon.cz   

   První, v neděli 11. října od 16:00 hodin, bude na téma Islamizace Evropy. Máme se bát rozpadu evropských hodnot? Je pro Evropu nebezpečné přijímat lidi jiné víry? Jako bývalý muslim nám Salman Hasan přiblíží náboženství islámu. Řekne nám, z čeho vychází, co hlásá a co je jeho cílem. Bude též mluvit o svém osobním svědectví.

   Druhá přednáška v pondělí 12. října od 17:00 hodin bude zaměřena na téma uprchlické krize. Panelová diskuze společně s politologem V. Hanáčkem se bude zabývat otázkou migrantů putujících do západní a střední Evropy.

   Přednášející B.Sc.Salman Hasan, Ph.D., pochází z Iráku, vystudoval fyziku na univerzitě v Mosulu, později pracoval v různých zemích v oblasti ochrany životního prostředí. V roce 1982 se odstěhoval do Německa, kde se věnoval postgraduálnímu studiu informačních technologií. V roce 1987 prožil téměř zázračné uzdravení z rakoviny a o dva roky později se stal křesťanem.

   Pracoval nejprve jako vyučující na univerzitě v Berlíně a později působil v různých misijních a humanitárních organizacích, mimo jiné v Iráku, kde byl opakovaně unesen teroristy. Nyní žije v ČR, kde působí jako učitel a přednáší o islámu. Vede také humanitární a misijní organizaci. Též pravidelně jezdí do Iráku, kde pomáhá křesťanským uprchlíkům v utečeneckých táborech.

   Salman Hasan přednáší v angličtině, překládat do češtiny bude jeho manželka. Vstupné dobrovolné.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist