Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Hasičský sport a soutěže pro děti v Bavorově

 BAVOROV - 4. září 2015 - 21:53 - Tradiční hasičská soutěž O pohár starosty města se v Bavorově konala v sobotu 22. srpna již po jedenácté. Nástupem soutěžních družstev, připomenutím pravidel a přivítáním rozhodčích i hostů odstartovalo zápolení 17 týmů na prosluněném prostoru u zdejší hasičské zbrojnice. I přes aktuálně horké počasí přišlo své kamarády podpořit mnoho fanoušků, kterým přišlo vhod občerstvení a nabídka pitného režimu.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Klání v požárním útoku si nejprve odbylo deset skupin mužů, z nichž si prvenství vysoutěžili chlapi z Čichtic, v těsném závěsu za nimi skončili hasiči z Bílska a pomyslný bronz si odnesly Litochovice. Ze sedmi "ženstev" výrazně zvítězily hasičky z Litochovic, druhé místo obsadilo družstvo z Čichtic a třetí příčku získaly místní ženy Bavorov I.

   Všechna zúčastněná družstva převzala z rukou starosty města Miroslava Fence a starostky SDH Bavorov Edity Hazukové poháry, diplomy a oblíbené odměny. Většině mužských družstev také patřil i jejich velký dík za rychlý zásah při hašení požáru pole u zdejší osady Tourov. Tento den však naštěstí mohli všichni hasit již jen žízeň.

   Dalšího zásahu hasičů se na témže místě dostalo o týden později v sobotu 29. srpna tentokrát bavorovským dětem, pro něž zde bylo připraveno 14 stanovišť s dovednostními a sportovními disciplínami. Loučení s prázdninami si přišlo užít 43 dětí se svými rodiči.

   Balancování při chůzi na špalkách, cílení míčkem do klaunových úst, slalom v holinách, stavba komínu z kostek či malování a další úkoly školáci zvládli sami, těm mladším pomáhali dospěláci. Pro ty byla určena závěrečná soutěž – slalom s vlastním dítětem v zahradním kolečku na čas. Sladké odměny a drobné dárky do školy si vysloužili všichni soutěžící a zbyl i čas na opékání buřtů. Všem sponzorům a organizátorům píšeme jedničku.

)

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist