Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Autorská výstava fotografií Václava Krále na Zdi

 STRAKONICE - 9. listopadu 2014 - 10:22 - Projekt ArtWall Strakonice, jehož iniciátorem je od května 2012 neformální skupina Jsme Strakonice a cílem pak prezentace umění ve veřejném a otevřeném prostoru, pokračuje na Zdi v Želivského ulici další výstavou. Tentokrát je autorská a představuje se na ní svými pracemi třicetiletý strakonický fotograf původem ze Štěkně Václav "Wonka" Král.  

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Fotografuje už pět let, říká o sobě, že je samouk, dodejme, že úspěšný, a šíři jeho zájmů si nejlépe představíte, když si jeho snímky na Zdi prohlédnete. Můžete tak učinit kdykoliv během čtyřiadvaceti hodin, od pondělka do neděle, ve dne i v noci (to jsou výhody galerie pod širým nebem) až do 28. listopadu.

   Václav Král fotí koncerty, kamarády, krajiny, zvířata i zvířátka, rostliny a to i v makro rozsahu, městská zákoutí ve Strakonicích, svatby i svatebčany, skupiny i portréty. To vše na Zdi právě teď potkáte. Podle svých slov vyzkoušel při tvorbě snímků různé technické postupy, ale dnes dává přednost přirozené fotografii s minimem retuše. Tak se přijďte podívat. A tady je od nás alespoň malá ochutnávka...

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...