Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Ještě týden můžete potkat lidi v galerii ArtWahl

 STRAKONICE - 20. října 2014 - 11:17 - V týdnu následujícím po 20. říjnu můžete ještě stále v galerii ArtWahl v Želivského ulici ve Strakonicích potkat lidi. Do soboty 25. října tu totiž bude na zdi viset stejnojmenná výstava velkoplošných černobílých fotografií Jak jsem potkal lidi.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Další veřejné téma - Jak jsem potkal lidi - soustředilo v pokračujícím cyklu výstav na Zdi zajímavý soubor fotografií. Sešli se tu Daniel Valčík se svým snímkem z pražských schodů Nahota není hřích, Eliška Nikodémová, která pořídila v Thajsku fotografii Sawaddee krab, Jiří Egermaier s žánrovým snímkem z německé ulice, fotka Dlouhej kouř s indiánskou babčou z Mexika od Jakuba Pádeckého. Následují dva panoramatické záběry Jana Svobody z masopustu v Nahořanech a balkonová scéna Petra Maruniaka z neznámého italského města.

   Pomyslnou korunu šňůře snímků v dobrém nasazuje fotografie Michaely Kovářové Malá rybka - velká radost, kterou pořídila v Turecku. Ta radost je tam opravdu vidět a cítit! A je rovněž velká radost vidět pěkné, citlivé snímky autorů, kteří chodí po světě s otevřenýma očima a myslí a fotí lidi, kteří se dovedou radovat z maličkostí. A to není žádná maličkost! A dodejme, že autoři příhodně vybírali ze svých portfolií černobílých fotografií. Pasuje to totiž k reportážnímu charakteru vystavených záběrů...   

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...