Zprávy   Kriminalita   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   FACEBOOK   Redakce   Reklama   Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Zeď po obrazech průmyslováků představí makro

 STRAKONICE - 25. března 2014 - 14:55 - Až do pátku 28. března si mohou vyznavači studentského umění v rámci projektu ArtWall Strakonice prohlédnout v galerii Zeď v Želivského ulici výstavu obrazů a grafiky. Jejich autory jsou studenti oboru obalová technika strakonické průmyslovky, kteří tvořili pod vedením Stanislavy Lávičkové. Chystá se však už nová výstava.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Od soboty 29. března nabídne Zeď výstavu na veřejné téma s názvem Mikrokosmos. Tentokrát půjde o makro fotografie autorů z řad veřejnosti. Mnohé z nich byly vytvořeny právě přímo pro ArtWall Strakonice.  

   Jedná se už o letošní třetí výstavu, instalovanou v originální galerii pod širým nebem Zeď. Přesně v duchu projektu ArtWall Strakonice, zaměřeného na prezentaci umění ve veřejném a otevřeném prostoru. "Hlavním záměrem tohoto projektu je upozornit veřejnost na lokální tvorbu, představit ji a skrze ni dát možnost navázat novou spolupráci mezi lidmi, kteří by se za normálních okolností možná v tvorbě vůbec nepotkali," píše se na Zdi.

   Projekt byl odstartován a výstavy tady začaly 5. května 2012. Iniciátorem projektu je neformální skupina Jsme Strakonice. Ta sdružuje všechny lidi, kteří mají zájem podílet se na dotváření kulturního dění na území Strakonic. Finančně projekt podporuje nadace Think Big, která je součástí celoevropského dlouhodobého sociálnímu programu. 

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...